Lesgeven nieuwe focus!


Lesgeven nieuwe focus!

Zoals waarschijnlijk eenierder heeft kunnen volgen, heeft Inge een jaar met veel veranderingen achter de rug.
Echter onder het motto “Waar een deur gesloten wordt gaan echter andere deuren open” gaat Inge met veel positiviteit een nieuwe uitdaging tegenmoet.
Om deze nieuwe focus kracht bij te zetten zal “Dressage stable Inge Coenen” per 1 juni over gaan in ” Dressage Coaching Inge Coenen”.

Lesgeven is samen met het rijden altijd al één van haar grootste passies geweest.
Nu het rijden voor haar is weggevallen, wil ze graag alle tijd die ze heeft gaan besteden aan het dressuurmatig lesgeven en coachen van ambitieuze ruiters.

Ook brengt de wijziging flexibiliteit met zich mee, waar voorheen voornamelijk een focus lag op dressuur ruiters zal Inge zich ook dieper toe gaan leggen op het dressuurmatig trainen van de springruiter, daar ook hier de basis van dressuur enorm belangrijk blijkt te zijn.
Momenteel geeft Inge veelal op locatie les waardoor haar tijdsplanning relatief flexibel blijft, voor degene die echter geen beschikking hebben over een accommodatie bestaat de mogelijkheid om op vaste dagen en avonden bij ruiterclub “de Pijts” lessen te volgen.

Om ervoor te zorgen dat ook Inge zich blijft ontwikkelen, is zij ondertussen gestart met een cursus Engels, heeft ze de jurycursus op B/L niveau afgerond en maakt ze meer dan ooit gebruik van haar grote netwerk in de top van de dressuursport, om de fijne kneepjes van het Grand-prix niveau bijgeleerd te krijgen.

Heeft u vragen of wilt u een les reserveren, schroom niet om Dressage Coaching Inge Coenen te contacteren