Inge Coenen Dressage Event [icde.nl]


Inge Coenen Dressage Event [icde.nl]

In het pinksterweekend van 2012 heeft Dressage stable Inge Coenen een zeer goed bezocht dressuur evenement georganiseerd.  

Het evenement bood een gevarieerd programma met ruiters van hoog niveau uit Limburg, Brabant en Gelderland in de klassen Z1, Z2, en ZZ licht. Zondag stond in het teken van de voorrondes. Op maandag vormden de finales het hoogtepunt. In die finale werd er een kür op muziek gereden. Verder was er gezorgd voor een afgewisseld en boeiend showprogramma. De ” Bourgondische Markt” was het gezellige middelpunt van IC Dressage Event. Hier kon iedereen terecht voor een hapje en een drankje en ondertussen kennismaken met allerlei producten uit eigen streek.

Bezoek de website voor een sfeerimpressie en verdere informatie: www.icde.nl